COmment trouver un électricien ?

ollere groei kan een grote bron van stress zijn wanneer je een Instagram-account vanaf nul begint.

De eerste dagen van een Instagram-account zijn frustrerend, maar proberen om je groei te versnellen zal meer kwaad dan goed doen. De meeste mensen kunnen nepvolgers van een kilometer afstand ruiken.

Organische groei vergt geduld. Ontdek samen met ons waarom Instagram-volgers kopen een slecht idee is en wat je in plaats daarvan moet doen.

Meisje met hand omhoog zegt nooit instagram volgers te kopen
Wat het kopen van Instagram volgers doet met je zakelijke account
Of je nu een merk of een influencer bent, het kopen van volgers kan verleidelijk zijn voor een waslijst aan redenen. Je gelooft misschien dat een laag aantal volgers gebruikers wantrouwig maakt over je geloofwaardigheid. Je ziet je concurrenten met meer volgers en je wilt ook opgemerkt worden https://volgers-kopen.nl/.

Volgers komen niet voor succesvolle inhoud. Wanneer uw inhoud kwaliteit en de moeite waard is, komen de volgers vanzelf.

Je denkt misschien ook dat meer volgers = meer klanten. Dit is niet helemaal het geval. Echte, authentieke volgers geven om je content en zullen van je merk kopen. Valse volgers zullen nooit een return on investment opleveren. Een paar volgers die reageren op je posts en je producten kopen zijn veel waardevoller dan 100 volgers die je nooit zult zien.

Om je Instagram account authentiek te laten groeien, moet je alles in balans houden. Als je ineens wel je volgers maar niet je commentaren verhoogt, lijdt je engagement rate eronder. Als je veel volgers hebt maar alleen onpersoonlijke botcommentaren ontvangt, dan ziet je account er spammy uit. Wanneer je account er nep uitziet, laat dat een vreselijke indruk achter op je potentiële volgers, en kan Instagram je de laars uitdraaien.

Overweeg de consequenties die het kopen van volgers met zich meebrengt voordat je je creditcard tevoorschijn haalt:

Je engagement neemt niet toe
Je bent misschien op zoek naar een verhoging van je Instagram engagement rate, maar het kopen van nepvolgers zal dit niet doen. Als iemand een account ziet met veel volgers maar geen reacties, ziet dat er slecht uit.

Als je een social media influencer bent, zal iedereen die met je wil werken kijken naar je engagement rate. Als je volgers niet met je in gesprek gaan, zullen ze je niet zien als een sterke beïnvloeder.

Er is een bepaald niveau van engagement dat echte accounts ontvangen, bepaald door het aantal volgers dat ze hebben. Als je bijvoorbeeld 1.000 tot 10.000 volgers hebt en slechts een engagement van twee procent, dan zal je account niet authentiek overkomen.

Als je « likes » en « comments » koopt, dan is je engagement rate misschien te hoog voor wat als normale engagement wordt beschouwd voor de grootte van je aanhang. De enige manier om niet verdacht over te komen is om je volgers op een authentieke manier te laten groeien.

Je zult bot- en spamcommentaren op berichten ontvangen
Over die commentaren gesproken, dat zijn niet de commentaren die je wilt. Wil je een reactie die zegt, « leuke berichten » op alles wat je post? Misschien maak je een bericht over ziek zijn en krijg je een « goed zo » commentaar.

Nog erger is het als je ongepaste reacties krijgt op je berichten of links naar andere websites. Het kan zelfs gebeuren dat je spam verspreidt. Deze accounts zijn niet te vertrouwen, en ze kunnen je inhoud gewoon spammen. Dit ziet er verschrikkelijk uit voor iedereen die overweegt om je te volgen. Zodra ze een vleugje van bot- en spamgedrag krijgen, zijn ze weg.

Je riskeert een schaduwverbod
Volgers kopen is tegen de gebruiksvoorwaarden van Instagram. Als je volgers koopt, dan waarschuwt Instagram je in het beste geval om te stoppen. In het ergste geval wordt je account geschorst.